Commissie van Beheer

Voorzitter: C.A. Hoogendoorn

Voorzitter:     C.A. Hoogendoorn,  Damwâld, Tel. 06-53164470
Deze commissie is ingesteld door de kerkenraad, en heeft tot doel de behartiging van de materiële belangen van onze gemeente.
De werkzaamheden van de commissie bestaan in de zorg voor het onderhoud en beheer van de gebouwen en terreinen.
Verder is het de taak van de commissie om in samenwerking met de administrateur de financiële gang van zaken te volgen, tijdig knelpunten te signaleren en de kerkenraad te adviseren.
Voor een goed functioneren roept de commissie uw aller medewerking in.
Regelmatig is er voor bepaalde werkzaamheden hulp uit de gemeente nodig, en we wekken u op om te reageren op de daartoe gestelde oproepen in ons kerkblad.
Heeft u voorstellen of opmerkingen dan kunt u altijd contact opnemen met de voorzitter.

Contact